neljapäev, 7. jaanuar 2010

...tulin linnast, lumesadu...tüdruk võtab ahjust leiba, sooja leiba mõtelge...
Rukkileivategu - esimest korda panin liiga palju rukkijahu ja leivad jäid kõvad. See foto rukkileivast on aga minu teisest korrast ja nüüd jäi leib mõnus ja pehme. Üks on lihaleib (pekine liha, linaseemned, sibul ja küüslauk) ja teine igasugu erinevate seemnetega (kõrvitsa-, päevalille-, lina- jm. seemned). Kui ma teist korda leivategu üles säädsin mõtlesin, et no kas mul tõesti on nii väga vaja ise leiba teha (võiks ju rahul olla ostetud leivaga). Pärast seda kui elamine täitus mõnusalt leiva lõhnaga ja ma pisut jahtunud lihaleivast lõikasin pehme ja imemaitsva tükikese ei ole minus enam kahtluse kübetki - oma tehtud leib on kõikse parem:


Kommentaare ei ole: